вторник, 21 януари 2014 г.

Asus Transformer Book Trio TX201LA-CQ004H

Asus Transformer Book Trio TX201LA

Искате ли да притежавате лаптоп и таблет? А защо не две в едно? Възможно ли е това? Разбира се, представям Ви ASUS Transformer Book Trio TX201LA-CQ004H. Тази иновация на ASUS Ви предлага две устройства в едно – лаптоп и таблет. Може би напълно логично, моделът разполага с всичко по две – два процесора, две операционни системи, две батерии, две оперативни памети, два харддиска и т.н.

Започваме от операционните системи – те са съответно Android Jelly Bean 4.2 за таблета, и Windows 8 за лаптопа.Таблетът разполага са 1.6 GHz процесор, 2 GB оперативна памет от тип DDR2, вградена памет в размер на 16 GB, основната му камера е 5 MP с авто фокус и видеозапис, предната камера е HD 720 p. Към интерфейсите на таблета принадлежат micro и 2.0 USB портове, слот за micro SD карта, и един комбо жак за микрофон и слушалки. Батерията му е литиево-полимерна.

Лаптопът има процесор, който има TurboBoost функция, и честотата му може да бъде увеличена до 2.6 GHz. RAM паметта му е от тип DDR3L, с размер от 4 GB. Харддискът е с капацитет 500 GB, камерата е 720 p HD.  Интерфейсите на лаптопа са: мини порт за монитор, micro HDMI – за телевизор, два USB порта от тип 3.0, и аудио комбо жак. Батерията е литиево-полимерна.

Дисплеят на ASUS Transformer Book Trio TX201LA-CQ004H е 11.6 инчов, Full HD, с резолюция 1920 х 1080. Общото тегло на устройството е 1.7 кг. Гаранцията е международна, за срок от 2 години. И ако до сега сте имали отделен лаптоп, и отделен таблет, вече има начин да притежавате двете неща в едно устройство. И всичко това тежи по-малко от два килограма, и е с компактни и удобни размери. Ако искате да научите повече за това устройство, просто напишете в някоя от търсачките ASUS Transformer Book Trio TX201LA-CQ004H.

0 comments:

Публикуване на коментар